Aktuellt

 • Öppet varje dag säsongen ut!

  Imorron Torsdag 17/3 är det kvällsåkning och från Fredag är det öppet 10 till 16 säsongen ut samt vissa kvällar, se öppettider om ni tvekar.Kom och njut av fin vårskidåkning och missa inte hopptävlingen i Airbagen på Långfredag kl 14!! Välkomna!

 • Fint i backen!

  Även fast det är varma temperaturer har vi ett riktigt bra snöläge som kommer göra det möjligt att vi fortsatt får åka skidor över påsken i fina förhållanden. kom och åk hela säsongen ut och våga inte ställa in skidorna för sommarförvaring ännu:)Det blir någon eller några dagar med afterski under p…

 • Påskerbjudande!

  Boka boende i Drömbyn under Påskens veckor 12 eller 13 så får ni halva priset på liftkorten! Kommit en hel del snö från himmlen sista tiden och till det ett redan tjockt och fint underlag med konstsnö som gör resten av säsongen snösäker med mycket skidglädje kvar att leverera!Välkomna!

 • Öppet dagligen till 6e mars

  Öppettiderna till och med den 6e mars: Mån-sön: 10.00-16.00 Ons och fredag även kvällsåkning 16-21Varmt välkomna önskar vi på Valfjället!

 • Sportloven är igång!

  Lagom till Sportloven har vi nu ett fantastiskt fint före i backarna med ett vinterlandskap som inramning!Välkomna hit över dagen eller varför inte bo hos oss som så många andra gör. Finns fortfarande lite ledigt boende vissa perioder, hör av er via info@valfjallet.se eller ring för att boka! Välko…

 • Bra prognos för helgen

  Backarna har hållit riktigt bra över värmeperioden och nu ser vi framemot en helg med riktigt vinterväder och nypistat. Kolla in bilderna på vår Facebook sida, riktigt fina förhållanden!Passa på att komma och njuta av skidåkning och har du inga skidor kan du enkelt hyra dem hos oss!Väl mött!

 • Fint i backarna

  Riktigt bra förhållanden i backarna trots att det varit växelvis kallt/varmt med snö och regn. Bra bett med skidorna och mycket få isfläckar. På lördag räknar vi med att öppna Skicross banan, Kul! Komma och njut av nypistat och härlig skicross på lördag!Hoppas vi ses!

 • Fantastiska förhållanden!

  Grymt fina förhållanden i backarna samtidigt som prognosen för helgvädret visar mot gynnsamma temperaturer för utförsåkning.Passa på att komma och njuta av skidåkning i helgen!

 • Öppettider

  Är temperaturen under -25°C så är backen stängd.

 • Fler åkområden

  Nu har vi sedan igår Onsdag haft öppet hela Matts Olsson backen där många glada åkare snackar om perfekt åkning! På Lördag öppnar vi upp resterande del av Vita Älgen samt Älgstråket och då givetvis Knappliften som matar till dessa åk. Fortfarande är det perfekta förhållanden att producera stora män…