Valfjället Skicenter Alpine Training

Valfjället Skicenter Alpine Training (V.S.A.T) är en träningssatsning som riktar sig till tävlingsåkare U12 och äldre. Vi kommer att träna samtliga discipliner, huvudsakligen i Matts Olssonbacken.

Vi välkomnar både enskilda åkare och klubbar att boka in sig. Max 20 åkare. Vid några tillfällen kommer det även att komma gästtränare, då kan vi boka in fler. Mer info om dessa tillfällen med gästtränare kommer senare.

Tränare: Huvudtränare är Niclas Lundgren som är en mycket meriterad och utbildad tränare sedan -95. Han har jobbat 7 år som tränare på gymnasienivå (Åre Rig, Stjerneskolan och Fjällgymnasiet) och där tränat flera av dagens åkare som är på nationell och internationell nivå! Niclas är utbildad vid svenska Skidförbundets tränarutbildningar, FTU Bosön och ETU Bosön/Linnéuniversitetet.

När: Träningarna är på lördagar och söndagar med 2 pass á 2 timmar/dag och startar vecka 52, sedan kör vi så länge vi har snö! Undantaget vecka 1, 4 och 5 då är det inga träningar. Passen är kl.10.00-12.00 och kl. 14.00-16.00 om inget annat anges.

Träningsavgift: Träningsavgiften är 350kr/dag (2 pass á 2timmar), men det går även att köpa ett 10 dagars kort för 3000kr! Giltigt liftkort tillkommer.

(Tips är att köpa säsongskort hos oss i November månad då vi har en kampanj med 40% rabatt!)

 

Frågor och anmälan via mail till niclas@valfjallet.se

Anmäl senast torsdag före träningshelg!