God snötillgång - förlängd säsong!

Nu går säsongen mot sitt slut, men vi har så otroligt mycket snö i pisterna att vi kan meddela att vi har förlängt säsongen ända till 7 april!

Detta firar vi med att ge er -25% rabatt på boende i Drömbyn resten av säsongen när ni bokar online via vår hemsida!

VALTERS ÄGGJAKT

På påskafton kommer vi att ha Valters Äggjakt igen. Det har varit väldigt uppskattat hos barnen att få leta efter påskägg på anläggningen. I år har vi hört Valter viska om att han har hittat lurigare ställen än någonsin tidigare. Vi hoppas på att få se många barn här på påskafton. Max 1 påskägg/barn

 MASKERAD

På påskafton kommer vi även ha maskeradåkning! Här är både gamla och unga välkomna att klä ut sig. Och givetvis kommer det delas ut priser för bästa utstyrsel, så låt fantasin flöda! Dessutom får alla som är utklädda halva priset på dagskort!

 

6 april är det dags för årets stora jippo!

Det här är en dag ni inte vill missa! Förutom vår numera klassiska vattenskidåkning så kommer ni ha chansen att prova på slalom. Valfjällets Slalomklubb kommer att sätta upp en bana där alla är välkomna att åka. Valfjällets Slalomklubb har även startat upp sin Slopestyle-grupp igen. Dessa kommer både visa upp lite hopp i backen och även ordna en liten tävling där dom bedömer era hopp! 

 

Vi avsluta med att hälsa alla välkomna till några riktigt roliga veckor på Valfjället! Hoppas vi ses!