Padel enbart bol

Padel 

Den nya folkrörelsen som erövrat nästan hela världen! Alla kan utöva denna idrott – från barn till pensionärer – och det är enkelt att komma igång. Du behöver inte ha erfarenhet av racketsport och det går att spela och ha kul även om ni är på olika nivå.

Ett padelracket består inte av strängar som tennis- och squashracket utan påminner mer om ett tjockare strandtennisracket. Det är gjort av ett hårt kompositmaterial där slagytan är perforerad av hål. Med dessa kortare hårda rack får du inte samma kraft när du träffar bollen och det blir enklare för motståndaren att hinna upp den. På så sätt blir det fler långa och härliga bolldueller, även mellan nybörjare, och ni kan maxa speltiden på ett helt annat sätt än i till exempel tennis. Bollen är nästan likadan som en tennisboll, men lite mindre och mjukare. Poängen räknas på samma sätt som i tennis.

 

Valfjället har nu en padelbana för 4 personer, du spelar under bar himmel ända in på kvällskvisten. Det är lekfullt, snabbt och så roligt!

 

SMIDIG BOKNING VIA MATCHI 

Ladda ner Matchi till din telefon (eller använd länken ovan) och följ anvisningarna för att boka just vår bana på Valfjället.

 

Har ni frågor kan ni kontakta:

Thomas 0705576686

Joakim  0705424859